Rajamäen Pieni Hoitohuone

Rauhallinen Hoitola Rajamäellä

Meillä saat jakamattoman huomion ja hetken irtioton arjesta. Hoitolassa toimii yksi Kosmetologi kerrallaan ja omalla ajanvarauksellasi olet ainoa asiakas. Pyydämme myös huomioimaan, että ostoksille pääsee ainoastaan ajanvarauksella. Aina asiakkaiden aikana puhelin ja ovi ovat suljettuina ja pyydämme ,että annatte tällöin hoitorauhan, kiitos.

Henkilökunta

Employee picture

Pia

Olen SKY erikoiskosmetologi, mikä tarkoittaa, että olen suorittanut kauneudenhoitoalan perus- ja eat-tutkinnot ja kuulun Suomen kosmetologien yhdistykseen. Lisäksi olen suorittanut kansainvälisen Cidesco koulutuksen, joten olet kanssani koulutetuissa ja turvallisissa käsissä. Olen myös Pienen Hoitohuoneen perustajajäsen ja huolehdin Hoitolan toimintojen sujuvuudesta. Toivon löytäväni avun mahdollisiin iho-ongelmiin ja pyrin aina rentouttavaan ja miellyttävään hoitokokemukseen. Tosin sokeroinneissa pyrin nopeaan ja mahdollisimman kivuttomaan suoritukseen, joskus hieman vinoutuneella huumorilla höystettynä;-). Kaikissa hoitotilanteissa olen läsnä alusta loppuun ja toivon, että koet itsesi tärkeäksi. Muistathan olevasi upea ja kaunis!

Employee picture

Johanna

Olen Johanna Sky-Cidesco kosmetologi ja paikalla hoitolalla maanantaisin, tiistaisin ja toisinaan lauantaisin. Nautin hemmottelevien hoitojen tekemisestä, asiakaskohtaamisista sekä siitä, että tällä alalla oppii koko ajan uutta. Haluan mahdollistaa jokaiselle asiakkaalle rentouttavan ja ihanan hoitokokemuksen arjen keskellä. Tervetuloa hemmoteltavaksi osaaviin käsiini!

Lahjakortit

Lahjakorttien osto käy kätevästi tästä alta verkko-ostona. Jos kuitenkin kaipaat perinteistä fyysistä korttia, ole yhteydessä, niin kastotaan miten sellainen saadaan järjestymään.

Ajanvaraus

Tekemästäsi varauksesta saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Ajanvarausta ei voi perua vahvistuksen kautta, jos varattuun aikaan on alle 24 h, tällöin ole yhteydessä hoitolaan. Peruuttamattomat ajat laskutetaan 100% hinnastaan, lisättynä laskukuluilla.

Yhteystiedot

Huomioittehan, että hoitola sijaitsee Rahakulman kiinteistössä(Shellin talo), sisäpihan puolella. Googlen kuvat valitettavasti ohjaavaat Lähteeseen, emmekä saa asiaa korjattua. Pahoittelumme tästä. Suosittelen ottamaan yhteyttä tekstivietsiste, sähköpostilla tai Whatsupilla, vastaamme aina vapaana ollessamme tulleisiin viesteihin. Puhelimeen ehdimme harvoin, sillä asiakkaiden aikana olemme vain kulloisenkin asiakkaan kanssa "yksinoikeudella".

Sijainti

 Rajamäen Pieni Hoitohuone

 +358408392311

 Kiljavantie 3(Rahakulman kiinteistö) 05200 Rajamäki

 pienihoitohuone@gmail.com

Banner