Rajamäen Pieni Hoitohuone

HOITOLA SULKEE OVENSA 6.12.2023!

Jos sinulla on VOIMASSAOLEVA lahjakortti käyttämättä, varaa aikasi mielellään heti. Ajanvaraus tapahtuu vain whatsup/messenger/tekstiviestitse, puhelimeen en pysty vastaamaan.

Henkilökunta

Employee picture

Pia

Olen SKY erikoiskosmetologi, mikä tarkoittaa, että olen suorittanut kauneudenhoitoalan perus- ja eat-tutkinnot ja kuulun Suomen kosmetologien yhdistykseen. Lisäksi olen suorittanut kansainvälisen Cidesco koulutuksen, joten olet kanssani koulutetuissa ja turvallisissa käsissä. Olen myös Pienen Hoitohuoneen perustajajäsen ja huolehdin Hoitolan toimintojen sujuvuudesta. Toivon löytäväni avun mahdollisiin iho-ongelmiin ja pyrin aina rentouttavaan ja miellyttävään hoitokokemukseen. Tosin sokeroinneissa pyrin nopeaan ja mahdollisimman kivuttomaan suoritukseen, joskus hieman vinoutuneella huumorilla höystettynä;-). Kaikissa hoitotilanteissa olen läsnä alusta loppuun ja toivon, että koet itsesi tärkeäksi. Muistathan olevasi upea ja kaunis!

Ajanvaraus

Tekemästäsi varauksesta saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Ajanvarausta ei voi perua vahvistuksen kautta, jos varattuun aikaan on alle 24 h, tällöin ole yhteydessä hoitolaan. Peruuttamattomat ajat laskutetaan 100% hinnastaan, lisättynä laskukuluilla.

Yhteystiedot

Huomioittehan, että hoitola sijaitsee Rahakulman kiinteistössä(Shellin talo), sisäpihan puolella. Suosittelen ottamaan yhteyttä tekstivietsiste, sähköpostilla tai Whatsupilla, vastaamme aina vapaana ollessamme tulleisiin viesteihin. Puhelimeen ehdimme harvoin, sillä asiakkaiden aikana olemme vain kulloisenkin asiakkaan kanssa "yksinoikeudella".

Sijainti

 Rajamäen Pieni Hoitohuone

 +358408392311

 Kiljavantie 3(Rahakulman kiinteistö) 05200 Rajamäki

 pienihoitohuone@gmail.com

Banner